Wandelcoaching

Je zit niet lekker in je vel, ervaart chaos, of weet niet welke kant je op wilt. Je functioneren lijdt er onder, op het werk of in relaties. Als het niet lukt om hier zelfstandig uit te komen, kun je verschillende wegen bewandelen.

Ik bied die van het wandelend coachen.

Professioneel coachen met het lichaam en de natuur als behulpzame instrumenten.

Door in een andere omgeving te kijken naar wat jou bezighoudt, kun je er eens letterlijk anders naar kijken. We gaan nieuwsgierig op pad om uit te vinden waarom dingen niet lukken en wat je eigen rol hierin is. De natuur biedt metaforen en dit maakt het makkelijker om te duiden wat je met woorden soms moeilijk kunt verwoorden. Dat we wandelen maakt dat je in beweging bent en dat zorgt ervoor dat je niet alleen met je hoofd denkt maar dat je ook ervaart, voelt wat je tegenkomt onderweg.

Door deze inzichten en bewustwording, ga je anders kijken en denken. En je krijgt weer meer gevoel bij de dingen.

Uiteindelijk beschik je over meer zelfkennis en zelfvertrouwen om zelf verder te gaan.

Een coachingssessie buiten kan gemakkelijk langer duren vanwege de rust en de werkvorm; hierdoor heb je minder sessies nodig dan wanneer we binnen werken.

Voor wie
Voor iedereen die vastloopt in het leven, zowel in werk-, relationele of privésfeer. Voor iedereen die er-op-uit wil.

Waar
Ik neem je mee naar een BuitenGewoon mooie plek in de natuur in een straal binnen 100 km van Lemmer.

Wanneer
Een sessie duurt meestal 1,5 tot 2,5 uur. Bij voorkeur maken we er een dagdeel buiten (be)leven van met brunch of lunch om er echt uit te zijn en op te laden.