Over mij

Ik vind dat ik een goed leven heb en dat mij op mijn levenspad veel mooie mensen, banen, dingen en dieren gegund zijn. 

En toch was tot mijn 40e levensjaar 1 van die mensen die geleefd worden door hun agenda. De agenda van de klanten, de baas, de partner, van hun eigen “moeten”. 

Een goed maar gespannen en “onvrij” en leven.

Deze onvrijheid van mijzelf zie en hoor ik bij zoveel anderen en dat raakt mij diep.

Niet op de laatste plaats door mijn eigen levenspatroon, met een burn-out en scheiding tot gevolg.

Ik zocht vanaf mijn studententijd altijd al naar ondersteuning om mijn leven wat lichter te maken. Tot ik de opleiding tot NLP Coach ging doen om “zelf te kunnen zorgen voor mijn geluk en balans” . Daar heb ik mijn eigen onbewuste en belemmerende processen ont-dekt en methoden geleerd waarmee ik mijn eigen en andermans leven kan verlichten, ophelderen.

Hoe zalig is dat?

Er groeide bij mij een grote wens om mij in te zetten voor het vergroten van de persoonlijke vrijheid van mijn medemens. Van jou!

Ik wens je toe dat jij jezelf hetzelfde gunt! Ga ervoor!

Mijn overtuiging is dat beweging erg belangrijk is voor metaal en fysiek welbevinden. Beweging is de tegenhanger van vast zitten, je geblokkeerd of beperkt voelen.

De betekenis ervan vind je in woorden als “beweegredenen””levenshouding” en in spreektaal als “ik ga er gebukt onder” en “het/hij beneemt mij de adem”. En het werkt door in onze non-verbale communicatie.

Door beweging kan je vrij komen, groeien, ontwikkelen en ruimte ervaren. En uiteindelijk tot bloei komen.

Ik “heb het aan den lijve ondervonden” en zet nog iedere dag bewust lichaamswerk in om “lekkerder in mijn vel te zitten”.

Van nature.

Mijn zoektocht als coach naar werkvormen om zonder alles te moeten weten en begrijpen met je hoofd, bracht mij bij wandelcoaching en BodyMindLanguage coaching.  Ik gun ieder mens meer ruimte, flexibiliteit en vrijheid van Body en Mind; fysiek en mentaal. Het werkt zo mooi samen van nature. En we hebben ons hoofd en ons lijf altijd beide mee! Samen sterk!

Ik ben getrouwd en samen hebben wij 4 kinderen,1 kleinkind, een hond en veel groen. Ik ben vaak te vinden buiten, in mijn tuin en in of op het water. Wil je meer weten over mijn opleidingen?